Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Peugeot Traveller i-Lab: altijd online

Geschreven door David Leclercq op 11-02-2016

Op het volgende salon van Genève stelt Peugeot de conceptcar Traveller i-Lab voor, die van reizen een online verbonden ervaring maakt.

Peugeot heeft een conceptcar afgeleid van zijn nieuwe bestelbreak Traveller: de Traveller i-Lab. Die afgeleide wil de connectiviteit in de verf zetten, een technologie die steeds belangrijker wordt bij het reizen.

Draadloos en handsfree

De Peugeot Traveller i-Lab is voornamelijk een digitaal platform. Zo hebben inzittenden makkelijk toegang tot hun gegevens (of cloud) via een Wi-Fi-hotspot en kost de toegang tot het voertuig geen enkele moeite, want de schuifdeuren kunnen handsfree geopend worden.

Vierzitter

De inzittenden beschikken over vier stoelen die opgesteld staan rond een aanraakscherm van 32 duim dat naar wens gedraaid kan worden. Verder zijn er ook nog diverse oplaadpunten voor toestellen allerhand. Voor al die technologische systemen ging Peugeot aankloppen bij Samsung.

Surround

Omdat het om een hightechvoertuig gaat, ging uiteraard heel wat aandacht naar het geluidcomfort. Zo werd er een specifieke geluiddemping aangebracht, net als een Focal-installatie. Die bestaat uit 17 speakers die gevoed worden door drie versterkers. De bestuurder kan onder andere rekenen op een onlinenavigatiesysteem, een achteruitrijcamera (Visio Park), een slaperigheidscontrole en een automatische noodremfunctie.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten