Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Veel nieuws in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 18-10-2022

Vanaf 19 oktober ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met verschillende leuke conceptcars en vooral ook interessante nieuwe productiemodellen, plus natuurlijk de gebruikelijke tests.

We vertellen je alles over de Citroën Oli, de Renault 4Ever Trophy en de Volkswagen Gen.Travel, drie bijzonder leuke en om diverse redenen ook wel interessante conceptcars. Maar we stellen je ook de BMW XM, de Maserati GranTurismo en de Polestar 3 voor. Met de Smart #1 konden we al rijden, we hebben ook eerste tests van de (verlengde) Bentley Bentayga EWB, de (opgefriste) DS 7 E-Tense 4x4 360, de (hybride) Range Rover P510e SWB en de (goedkopere) Volvo XC40 Recharge FWD.

We hebben detailtests van de Honda Civic e:HEV en de Nissan Juke Hybrid en we vergelijken de Citroën C5 Aircross Hybrid 225 met de Hyundai Tucson Plug-In Hybrid. Maar daar stopt het qua testwerk natuurlijk nog niet. In Italië maakten we kennis met de Lamborghini Countach LPI 800-4, in Nederland ontdekten we alle geheimen van de Lightyear 0, in de Amerikaanse Rocky Mountains deden we een grote toer met de Mercedes EQS SUV en in Engeland probeerden we de Porsche 911 GT3 RS. Op het circuit van Silverstone dan nog wel!

Een retroverhaal mag natuurlijk ook nooit ontbreken, we zochten het deze keer op een heel hoog niveau met een heuse kamp tussen de Aston Martin DB5, de Ferrari 275 GTB en de niet minder legendarische Mercedes 300 SL Gullwing. Een AutoGids die je echt niet mag missen, hij is te koop vanaf 19 oktober 2022.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten