Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Achter de schermen / Terugblik : meest speciale geteste modellen van 2020

Geschreven door Frédéric Kevers op 27-12-2020

Met het eindejaar in zicht is het ook tijd voor enkele terugblikken. We komen hier terug op de meest speciale geteste modellen van 2020.

Voor deze retrospectieve blikken we terug op de uitzonderlijke en prestigieuze modellen die we hebben uitgeprobeerd. Tussen de Britse, Duitse of Italiaanse merken hebben we u voor het grootste deel meegenomen op een ontdekkingsreis van de uitzonderlijke auto, ondanks de beperkingen van dit zeer bijzondere jaar.

Aston Martin

Het eerbiedwaardige merk dat James Bond dierbaar is, blijft een prachtige paradox. Als symbool van goede smaak en autoschoonheid zag Aston Martin een faillissement aankomen voordat hij door een Canadese textielmagnaat werd gered. Om zijn toekomst veilig te stellen, lanceerde het zijn eerste SUV, zonder de essentie van een Aston te vervormen: strakke lijnen, zijn woede en een andere sfeer. De beroemde geheim agent van Hare Majesteit kan echter ook rekenen op echte sportwagens, zoals de Vantage Roadster, waarvan de AMG-gestempelde V8 je weet op te vrolijken.

Bentley

In Crewe zal de toekomst elektrisch en eclectisch zijn. Terwijl alle modellen vanaf 2025 gebruik zullen maken van hybride of 100% elektrische motoren, heeft het merk zijn redding te danken aan... een SUV, de Bentayga. Deze laatste wordt nu aangeboden met een meer virtuoze hybride versie. Is dit genoeg om zijn reputatie in de ogen van de liefhebbers te herstellen?

Ferrari

Na de supercharged V8, de twin-box schietrem en voor een toekomstige SUV, zet Ferrari zijn transformatie voort en presenteert het een hybride en vierwielaangedreven hypercar, de SF90 Stradale. Het is een toonbeeld van technologie en vergeet niet wat deze « cavalino rampante »  auto's zo bijzonder maakt: duivelse prestaties, uitzonderlijke rijprecisie en spontane emoties.

Maserati

Tussen een verouderingsaanbod en een dalende verkoop staat Maserati opnieuw op een keerpunt in zijn geschiedenis. Zijn toekomst zou moeten rijmen op elektriciteit en sportiviteit, zoals aangekondigd door de nieuwe MC20, die een "0-emissie"-versie zou moeten hebben. Ondertussen probeert het merk Trident de schijn op te houden met een microhybridisering van de Ghibli- en Trofeo-versies van zijn Levante SUV.

McLaren

Tussen COVID-19 en de mogelijkheid van een "no-deal" Brexit heeft McLaren een financieel gecompliceerd jaar 2020 achter de rug. Maar dat weerhoudt het merk Woking er niet van om echte nuggets aan te bieden. Tussen de supersportieve 765LT, de Speedtail-raket of de van de concurrentie afgeleide 620R is McLaren nog niet klaar met het trekken van een glimlach op de gezichten van zijn klanten!

Porsche

Porsche blijft modellen aanbieden die gewijd zijn aan sportieve sensaties zoals de 718 Cayman GT4 en GT's met prestaties uit een andere wereld, zoals de Porsche 911 Turbo S. Niet rustend op zijn lauweren, blijft Porsche vooruitgaan en is het eerste topmerk dat een 100% elektrisch model aanbiedt met de Taycan. Een concentraat van stille technologie dat niet vergeet een echte Porsche te zijn.

Rolls Royce

Met de nieuwe Phantom en Ghost heeft Rolls Royce zijn twee vlaggenschipmodellen vernieuwd, maar het model dat ieders aandacht zal hebben getrokken is nieuw: de Cullinan. De Range Rover is niet langer de Rolls van de SUV's. Deze mastodont is voor sommigen iconoclastisch, maar behoudt toch alle kwaliteiten die de charme van het merk uitmaken, met dat vleugje hoogte dat nieuwe horizonten opent.

Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten