Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Porsche op het Autosalon van Brussel (Paleis 11)

Geschreven door Klaas Janssens op 15-01-2023

Op het Autosalon deelt Porsche Paleis 11 van de Heizel met de andere merken van invoerder D'Ieteren, waaronder Bugatti en Lamborghini. In 2023 komt de Duitse constructeur komt met deze vier modellen naar de Brussels Motor Show.

Het wegvallen van de Expo Dream Cars heeft geen enkel effect op het engagement van Porsche. Tijdens de Brussels Motor Show van 14 tot 23 januari 2023 slaat de Duitse constructeur zijn tenten op in Paleis 11 van de Heizel, dat volledig ingepalmd wordt door de merken van invoerder D'Ieteren. Naast Porsche vind je er ook Bentley, Bugatti, Lamborghini en Rimac. Maar net zo goed Cupra, Skoda en Volkswagen. Zelfs Microlino tekent present op het Autosalon van Brussel.

LEES OOK BMS 2023: Ferrari komt niet naar het Autosalon

Porsche neemt vier modellen mee naar de Brussels Expo, waaronder de Macan, de Panamera en de Taycan. Naast die onvermijdelijke verkoopstoppers kan je ook de nieuwe Porsche 911 GT3 RS als Belgische première bewonderen op het Autosalon van Brussel. Voor de elekrische Mission R Concept moet je in paleis 9 van de Heizel zijn.

PLAYLIST Overzicht van alle onze video's op het Autosalon van Brussel 2023

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Wat moet je weten van de Porsche  911 GT3 RS?

  • Op circuitgebruik afgestemde RennSport-versie van de 911 GT3, die volop profiteert van de expertise die Porsche opdeed in de GT-racerij.
  • De Porsche 911 GT3 RS wordt aangedreven door een atmosferische boxermotor die een cilinderinhoud van 4 liter combineert met een piekvermogen van 525 pk en een maximumkoppel van 465 Nm.
  • Extreme aerodynamica zorgt voor 406 kilogram aan neerwaartse druk bij 200 km/u of zelfs voor 860 kilogram bij 285 km/u.
  • De gigantische achterspoiler van de GT3 RS beschikt over DRS-functie zoals in de Formule 1, waardoor deze Porsche 911 een topsnelheid van 296 km/u haalt (ondanks de enorme downforce).
  • Lees ook ons TESTVERSLAG van de Porsche 911 GT3 RS, die we konden testrijden op het F1-circuit van Silverstone.
  • Bekijk ook de ON-BOARDVIDEO van de door testrijder Jörg Bergmeister bestuurde Porsche 911 GT3 RS op de Nordschleife van de Nürburgring.
  • Ontdek ook de BELGISCHE PRIJZEN van de Porsche 911, waaronder die van de nieuwe GT3 RS.

Porsche Autosalon Brussel 2023

 

 

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten