Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / 4x4 van het jaar 2017: 7 winnaars

Geschreven door Olivier Duquesne op 22-12-2016

De 7 laureaten van de wedstrijd ‘4x4 van het jaar 2017’ zijn bekend. De Nissan Navara sleept zijn titel opnieuw in de wacht, terwijl de jury voor de rest (nieuwe) modellen gekozen heeft, die tot nu toe nog nooit gelauwerd werden.

Onder de 7 winnaars, volgens categorie, van de wedstrijd ‘4x4 van het jaar 2017’, kunnen we Audi, Bentley, BMW, Land Rover, Nissan, Seat en SsangYong rekenen. Een zeer gediversifieerd panel dat verkozen werd uit 26 modellen, die door een jury van Belgische journalisten getest werden. In de categorie van de pick-ups is de Nissan Navara de enige die zijn titel van ‘4x4 van het jaar’ behoudt. De Land Rover Discovery Sport heeft de categorie van de duurste SUV’s ruim gedomineerd. Hij werd aanzien als de “absolute top”. Aan zijn zijde vinden we de Seat Ateca, die wordt geprezen voor zijn verhouding prijs/kwaliteit en zijn afwerking.

Luxe

Onder de duurste en meest luxueuze voertuigen gaat de titel naar de Bentley Bentayga. Ondanks zijn aankoopprijs. In tegenstelling tot de rest werden de cross-overs en de hybrides enkel getest op de weg in de omgeving van Antwerpen. De SsangYong XLV ging in de categorie van de cross-overs met de eerste prijs aan de haal, voor zijn verhouding prijs/kwaliteit en zijn weggedrag. De categorie van premium cross-overs werd gedomineerd door de Audi Q2. Tot slot, viel de BMW X5 hybride in de smaak, onder andere met zijn “homogene” ontwerp.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten