Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / AutoBest 2017: de finalisten

Geschreven door Olivier Duquesne op 14-10-2016

De finalisten van AutoBest 2017 zijn bekend. De jury heeft evenwel al winnaars van een aantal nevencategorieën bekendgemaakt, zoals Carlos Tavares (PSA), Opel en de designer van Volvo Cars.

Op 23 en 24 november zullen de 31 leden van 31 Europese landen van de jury van AutoBest 2016 – waaronder Xavier Daffe, hoofdredacteur van AutoGids/Moniteur Automobile voor België – zich verzamelen op het circuit van Vairano nabij Milaan (Italië) om de vijf finalisten te vergelijken. Want de strijd gaat gestreden worden tussen de Citroën C3, de Kia Niro, de Peugeot 3008, de Seat Ateca en de Toyota C-HR. Het resultaat van de stemmen zal vervolgens op 15 december bekendgemaakt worden, datum waarop we dus de 'Best Buy Car of Europe in 2017' zullen kennen.

Reeds onthulde winnaars

AutoBest verkiest Carlos Tavares tot ManBest 2016. De CEO van PSA werd gekozen omdat hij "moeilijke, maar cruciale" beslissingen kan nemen voor de "financiële soliditeit" en "om de weg naar succes te openen" van de Franse groep. CompanyBest 2016 wordt toegekend aan Opel voor zijn herstel en zijn kwaliteitsbenadering. De Opel Ampera-e kreeg op de koop toe de prijs EcoBest 2016. Tot slot ontving de designer van Volvo Cars, Thomas Ingenlath, de prijs Design Best 2016.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten