Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Skoda-SUV: zoiets?

Geschreven door David Leclercq op 13-01-2016

De website Skoda News heeft beelden laten zien van hoe de nakende SUV van Skoda, die sommigen al Kodiac noemen, eruit zou kunnen zien.

De website Skoda News toont ons een zo goed als levensecht beeld van de toekomstige SUV van Skoda, die sommigen al Kodiac noemen. De vervanger van de Yeti is in ontwikkeling en zal gebaseerd worden op de nieuwe Volkswagen Tiguan, en dus op de bekende modulaire MQB-architectuur. Volgens bepaalde bronnen zal hij vijf inzittenden kunnen verwelkomen, tot zelfs zeven in zijn verlengde versie, die meteen de afwezigheid van een monovolume in het gamma van de Tsjechische constructeur moet compenseren.

Tiguan-afgeleide

Het model dat afgebeeld wordt door Skoda News, vertoont in ieder geval een design dat dicht aanleunt bij dat van de jongste Tiguan, waardoor de schets aan geloofwaardigheid wint. We dachten eerst dat deze nieuwe SUV voorgesteld zou worden op het salon van Genève, in maart, maar het ziet ernaar uit dat hij eerder voorgesteld zal worden in Parijs, in oktober. Wordt vervolgd…

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten