Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Suzuki Jimny: tweede generatie op komst

Verwachte lancering : 01-06-2018

Geschreven door Laurent Norro op 25-08-2017

Over een paar maand stelt Suzuki een tweede generatie voor van zijn Jimny. Dat weten we omdat er sinds een paar dagen foto’s van het model op het internet opduiken.

Er zit een tweede generatie aan te komen van de Suzuki Jimny. Verschillende betrouwbare bronnen zeggen ons dat hij er in 2018 komt. Vandaag kunnen we daar zelfs zeker van zijn, want sinds een paar dagen duiken op het internet beelden op van het nieuwe model, dat intern bij de Japanse constructeur werd voorgesteld. Dankzij die foto’s kunnen we ons een duidelijk eerste beeld vormen.

Logische evolutie

Liefhebbers van het kleine terreinbeestje kunnen op beide oren slapen: de tweede generatie evolueert zachtjes. Qua design lijkt hij afstand te nemen van de licht afgeronde hoeken, maar dat komt omdat hij terug voor het erg vierkante uiterlijk van zijn voorgangers kiest. Om tegemoet te komen aan wie in moeilijk bereikbare gebieden woont of werkt, krijgt de toekomstige Jimny uiteraard weer korte overhangen en een grote bodemvrijheid om hem uit delicate situaties te redden. Het interieur van zijn kant is minder kaalgeplukt dan vandaag, maar neemt er toch een paar trekken van over. Het onderscheidt zich echter wel duidelijk met een aanraakscherm. Voorlopig is het nog te vroeg om te zeggen wat er onder de motorkap van de kleine modderkruiper schuilt. Waarschijnlijk gaat Suzuki winkelen in zijn eigen organenbank, of frist het gewoon het 1.3 VVT-benzineblok op.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten