Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Tesla benoemt Fransman tot directeur automobiele activiteiten

Geschreven door David Leclercq op 12-09-2018

Jérôme Guillen werkt al bijna 10 jaar bij Tesla. Hij is nu pas benoemd tot directeur van de automobielafdeling. Brengt hij een oplossing voor de moeilijke tijden?

We weten dat Tesla-baas Elon Musk ernstig uitgeput is. Dat leek hij de voorbije hij zelf te bevestigen door middenin een radio-interview een trek te nemen van een aangereikte joint. Cannabis mag dan wel legaal zijn in Californië, toch heeft zijn daad veel ergernis gewekt en beginnen investeerders te twijfelen of de man nog wel geschikt is om het merk naar het succes te sturen.

Veranderingen

Toch zijn er veranderingen op komst, en wel bovenaan de hiërarchie. Jérôme Guillen, een Fransman die al tien jaar voor Tesla werkt, is zopas benoemd tot directeur van de automobiele activiteiten. De voormalige Daimler-ingenieur van 45 jaar was destijds door Musk weggelokt om de Model S te ontwikkelen en verhuisde daarna naar de Sales-afdeling, waar hij verantwoordelijk was voor de vrachtwagen Semi. Nu wordt hij dus verantwoordelijk voor alle strategische beslissingen. Afwachten of deze benoeming Tesla kan helpen om uit zijn steeds diepere problemen weg te geraken…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten