Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Update / Tesla Model 3: update voor 2021

Geschreven door Yeelen Möller op 16-10-2020

De Tesla Model 3 krijgt zijn eerste 'grote' update. De elektrische berline kan rekenen op nieuwe velgen, een efficiëntere aandrijflijn en een hoogwaardiger interieur.

Het eerste opvallende verschil aan de vernieuwde Tesla Model 3 zijn zijn nieuwe velgen. Zowel de Aero-, Sport- en de Überturbinevelgen hebben een nieuw design gekregen. Die laatste zijn volledig nieuw op de Model 3 en zagen we ook al op de Model Y.

Interessanter is misschien het toegenomen rijbereik, dat nu 430 km bedraagt voor de Standard Range (+15 km), 580 voor de Long Range (+20 km) en 567 km voor de Performance (+37 km). De sprinttijden van de Long Range en de Performance zijn respectievelijk 0,2 en 0;4 seconden sneller geworden, waardoor de snelste versie in amper 3,3 seconden aan de 100 km/u zit.

Hoogwaardiger interieur

Recente spyshots verklapten het al: ook het interieur heeft een kleine opfrisbeurt gekregen. Het ziet er iets hoogwaardiger uit dankzij stiksels rond de middenconsole en de glanzende pianolak is vervangen door een afwerking in satijnglans. Ook gaat de kofferklep nu elektrisch open in plaats van manueel. De prijs is identiek gebleven, de goedkoopste Europese Model 3 is er voor 48.800 euro. 

Model S en X goedkoper

De grotere Model S en X zijn onveranderd gebleven, maar die eerste krijgt in de VS de puberale (maar toch grappige) prijs van 69.420 dollar als Long Range. Zo goedkoop krijgen wij hem jammer genoeg niet, maar de Model S en X zijn ook hier 3.000 euro goedkoper geworden, waardoor je ze nu oppikt voor respectievelijk 79.990 en 88.990 euro.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten