Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Volkswagen: de nieuwigheden van 2016

Geschreven door Tony Verhelle op 29-12-2015

De recente gebeurtenissen zorgen voor besparingen en vertragingen, maar Volkswagen blijft in 2016 nieuwigheden lanceren. Dit zijn ze.

Het veelgeplaagde Volkswagen heeft al aangekondigd dat het serieus zal knippen in ontwikkelingsbudgetten. Vandaar dat we hier het meeste voorbehoud moeten geven voor de aangekondigde modellen – het zou kunnen dat een of meerdere nieuwigheden de recente besparingsdrift niet overleven. De Dune, een soort cross-overversie van de Beetle, komt er in elk geval, zoals enkele weken geleden werd aangekondigd in sunshine state Californië (waar anders). Daarvan was echter oorspronkelijk ook een vierdeursversie gepland, die we hier tonen, onder voorbehoud.

Phaeton

Gezien het (initieel) erg beperkte succes van de Phaeton was er geen opvolger voorzien, tot China belangstelling begon te tonen voor het huidige model. Er werd dus groen licht gegeven voor een opvolger, die in elk geval een geheel elektrisch aangedreven variant zou krijgen, maar de recente ontwikkelingen hebben alles weer op de helling gezet. Hetzelfde geldt voor de e-Bus, een reeds lang aanslepend prototype dat uiteindelijk het fiat van de verantwoordelijken kreeg, op voorwaarde dat hij elektrisch of hybride aangedreven zou zijn, zodat hij de moderne versie kan worden van de beroemde T2, voor de groene hippies van deze tijd.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten