Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Nieuwe en oude klassiekers in AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 15-11-2022

Een eerste test van de elektrische BMW i7, maar ook een detailtest van de Mercedes GLC met dieselmotor. Echt weer van alles wat in de nieuwe AutoGids, hij is te koop vanaf 16 november 2022.

In Californië maakten we kennis met de nieuwe BMW 7-Reeks, we reden met zowel de elektrische i7 als de bij ons wellicht niet eens meer ingevoerde 760i xDrive met V8. We hebben daarnaast ook eerste tests van de Toyota Corolla Cross en de Brabus-variant van de Smart #1. Detailtests zijn er van de Mercedes GLC 220 d 4Matic en de Range Rover P510e, de Nissan Qasqhai e-Power neemt het op tegen de Toyota C-HR 2.0 Hybrid.

In onze nieuwspagina’s stellen we de Volvo EX90 en de Ferrari 499P voor, met de laatste keren de Italianen terug naar Le Mans en aanverwante races. We hebben een best wel exclusieve test van de net in België aangekomen Micro Microlino, we zaten in Tsjechië op de passagiersstoel van de nieuwe Skoda Fabia RS Rally 2 en kropen in Francorchamps zelf achter het stuur van een Lamborghini Huracan Super Trofeo.

Jullie hebben massaal meegestemd voor onze Best Car Awards 2022, in dit nummer maken we alle winnaars bekend. En we vieren ook 75 jaar Ferrari, aan de hand van evenveel leuke weetjes. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf woensdag 16 november.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten