Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Eerste test / Audi A4 Allroad 3.0 TDI 272 : Avonturier met pit

De formule blijft een mooie manier om de A4 Avant een speelser karakter te geven.

Prijs
NB

De A4 Allroad kreeg ook in de nieuwe A4-familie een plaats. De ongewijzigde formule blijft een mooie manier om de gewone A4 Avant een speelser ‘outdoor’-karakter te geven en zijn capaciteiten op winterse wegen en tijdens natuuruitstapjes op te krikken. Elke A4 Allroad staat namelijk hoger op zijn poten (+34 millimeter) en beschikt over Quattro-vierwielaandrijving. En wie zichzelf graag in de watten legt, kan dat met de 272 pk en 600 Nm sterke 3.0 TDI, de krachtigste motor van het A4 Allroad-gamma.

  • Krachtige en fluweelzachte TDI
  • Maximale veiligheid op elk moment
  • Afwerking, kwaliteit van de materialen
  • Talrijke en dure opties
  • Brutale automaat bij het vertrekken

Het afschuwelijke weer van de maand juni heeft ons inmiddels de kans gegeven om de algemeen bekende trekkracht van dit systeem te testen: de A4 Allroad surfte met een duivelse behendigheid over de kletsnatte wegen en kwam nagenoeg nooit in de problemen, zelfs niet wanneer we net iets te veel zelfvertrouwen aan de dag legden. De Virtual Cockpit met de nieuwe Audi Connect-functies (we konden de Euro 2016-statistieken gewoon volgen in de file), de Matrix-ledkoplampen en de nog waardevollere interieurafwerking tillen de Allroad naar een nog hoger niveau wat raffinement betreft. 

Een hoogstaande trekker voor uw caravan of professioneel materiaal, een ideale break voor wintersporten... de A4 Allroad 3.0 TDI 272 is een manusje van alles en laat bovendien heel wat andere auto’s achter zich wanneer het licht groen wordt.

In dit artikel : Audi, Audi A4

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker