Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Citroën C4 Cactus binnenkort zonder Airbumps?

Geschreven door David Leclercq op 29-06-2017

Verschillende bronnen zeggen dat de Citroën C4 Cactus met zijn facelift zijn befaamde Airbumps zou laten vallen. Daarmee zou hij meer een compacte berline en minder een mini-SUV worden.

Citroën wil over een paar weken zijn gefacelifte C4 Cactus onthullen. Volgens onze collega’s van AutoExpress zou hij daarbij zijn Airbumps verliezen. Hij zou namelijk te dicht in de buurt komen van de C3 Aircross en C5 Aircross, waardoor hij moet vervellen van een mini-SUV tot een meer traditionele compacte berline.

Officieel

Linda Jackson, CEO van Citroën, heeft dat trouwens zelf al in bedekte termen toegegeven: “de C4 Cactus is bijna klaar voor zijn facelift halverwege zijn carrière en hij zal licht evolueren. De manier waarop we hem gaan aanpassen moet tonen hoe we hem nog beter gaan integreren in onze modelstrategie”.

Andere bron

Xavier Peugeot, de verantwoordelijke voor de productplanning bij Citroën, heeft het onlangs ook al over de Airbumps gehad: “we moeten vermijden dat we gijzelaars worden van bepaalde elementen zoals de Airbumps, dus we zullen ze inzetten zoals je kaarten uitspeelt, met verschillen naargelang het model, het segment en de regio”. Binnenkort wordt een en ander bevestigd.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten