Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Ford Tourneo Custom: aanpassingen voor 2018

Verwachte lancering : 01-01-2018

Geschreven door Olivier Duquesne op 05-07-2017

Ford werkt de Tourneo Custom bij, de grote eenvolumer op basis van zijn bestelwagen. Het busje krijgt een nieuw radiatorrooster en andere materialen. Hij is voortaan ook met een automatische versnellingsbak verkrijgbaar.

De Tourneo Custom, Fords auto voor kroostrijke gezinnen, heeft recht op een facelift. De grote eenvolumer ondergaat in 2018 een paar esthetische retouches, met vooral een verchroomd radiatorrooster met 5 dwarslatten. De geluiddemping is verbeterd en de designers hebben de materiaalkeuze voor het interieur herwerkt. De moduleerbaarheid en de configuraties zijn overgenomen, met onder meer de mogelijkheid tot een opstelling met 6 individuele stoelen achterin. Op technologisch vlak gebruikt Sync 3 de stemherkenning van je Android- of Apple-smartphone.

Automaat

De 2.0 EcoBlue-dieselmotor blijft behouden. Die is er nog steeds met 105, 130 of 170 pk. Hij is voortaan wel verkrijgbaar met een SelectShift-zestrapsautomaat. Op de versies Titanium X en Sport kan je voortaan als optie een luchtvering op de achteras krijgen. De bestuurder kan zich nu ook laten bijstaan door een ‘intelligente’ snelheidsbegrenzer die zijn snelheid automatisch aanpast aan de verkeersborden die hij onderweg leest. Ook een dodehoekwaarschuwing is verkrijgbaar. En naast de led-dagrijlichten hebben de duurdere versies voortaan ook recht op xenonkoplampen.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten