Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Honda NSX R wordt concreter

Geschreven door David Leclercq op 17-05-2018

Vorig jaar nog vierde Honda de 25ste verjaardag van zijn Type R-logo en dit jaar speculeert de Japanse pers over een NSX Type R. Met al zeer concrete informatie, trouwens.

Het Type R-logo bestaat 25 jaar bij Honda, maar is niet altijd even correct toegepast. Toch blijft het overleven dankzij de Civic, al heeft die in het hart van de puristen nooit de Integra Type R of de allereerste, de NSX Type R, kunnen vervangen.

650 pk

De Japanse pers heeft zich in elk geval op de zaak gestort en pakt uit met details die laten vermoeden dat er een lek is bij de constructeur. Het medium Spyder7 beweert zo dat Honda in de Verenigde Staten al een patentaanvraag zou hebben ingediend voor de Type R en dat aan een dergelijk model zou worden gewerkt. Dat zou nog steeds worden aangedreven door een 3.5-V6 met hybride ondersteuning, maar het totaalvermogen zou van 581 naar 650 pk zijn opgevoerd. Het is nog maar de vraag of deze auto er ooit komt, en als dat al zou gebeuren, of hij dan ook naar Europa zou komen. Met slechts 500 beschikbare exemplaren van de ‘gewone’ NSX voor ons continent zijn we niet bepaald verwend door Honda.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten