Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Nissan 370Z Heritage Edition: voorsmaakje op facelift

Geschreven door Felix Bouland op 11-04-2017

Op het salon van New York stelt Nissan de 370Z Heritage Edition voor, een speciale reeks als eerbetoon aan de Z-coupés van 50 afgelopen jaar.

Wie herinnert zich niet de beroemde 240Z en 260Z uit de jaren ’60 en ’70, maar ook de vele modellen die erna zijn gekomen? De sportieve, achterwielaangedreven coupé van Nissan met Z-logo viert in 2018 zijn 50ste verjaardag. Om dat in de bloemetjes te zetten, brengt het Japanse merk een eerbetoon aan deze halve eeuw sportwagens met een speciale reeks van de 370Z.

Voorsmaakje op facelift

Deze reeks heet Heritage Edition en onderscheidt zich door een paar stickers op de flanken en de motorkap in glanzend zwart of zilver, die de gele kleur van de lak beter tot haar recht doen komen. Ook het interieur is in het geel afgewerkt. Maar wat interessanter is, is dat deze speciale reeks ons al een voorsmaakje geeft van wat de facelift voor modeljaar 2018 zal brengen: nieuwe lichtblokken voor- en achteraan en een ‘high-performance’-koppeling van Exedy voor de handgeschakelde versies. De 370 Heritage Edition is vanaf het eind van dit jaar verkrijgbaar in Noord-Amerika, maar of hij ook naar ons komt…?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten