Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Achter de schermen / Terugblik : De elektrische modellen van 2020

Geschreven door Frédéric Kevers op 29-12-2020

Met het eindejaar in zicht is het ook tijd voor enkele terugblikken. We komen hier terug op de elektrische modellen van 2020.

Voor deze terugblik keren we terug op de drie uitstekende elektrische modellen van dit jaar. Tussen een Japanse auto die tien jaar wordt, een Duitse auto die de markt wil revolutioneren en een andere Teutoonse auto die een plons maakt, is er voor elk wat wils, of bijna voor iedereen.

Nissan Leaf : Al 10 jaar

Het is al 10 jaar geleden dat Nissan de eerste generatie van zijn Leaf lanceerde, een compacte elektrische berline die de maatstaf in zijn categorie is geworden. Lees de vergelijking tussen de Nissan Leaf en de Volkswagen ID.3.

Volkswagen ID.3 : De EV van het volk ?

Dit is de auto van de toekomst volgens Volkswagen. Een 100% elektrische middenklasser die ontworpen is om de doorsneeautomobilist voor zich te winnen. Een soort moderne Kever, die bestemd is om de gezinsauto op fossiele brandstof te vervangen. Geloofwaardig of niet? Lees de vergelijking tussen ID.3 en drie versies van de Golf.

Porsche Taycan Turbo S : De eerste elektrische sportwagen

Achtervolgen, daar doet Porsche niet aan, niet op de piste en evenmin in technologie. Als Turbo S wil de eerste zuiver elektrische Porsche de snelste zijn in de spurts, rond de Nürburgring én tijdens het laden. Er ligt veel hooi op de vork van de Taycan... Lees het duel tussen de Porsche Taycan en de Tesla Model S nog eens door.

Web Editor

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten