Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Verjaardagen en andere feestjes in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 30-08-2022

Vanaf 31 augustus ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. We vieren drie verjaardagen, maar hebben natuurlijk ook weer een pak autonieuws en -tests.

AutoGids 31 augustus 2022

We stellen je de Mini Aceman en Bentley Mulliner Batur voor, concepts die voor de twee merken ook een nieuwe designrichting aangeven. De eerste is elektrisch, de tweede heeft nog altijd de geweldige W12 met in dit geval zelfs 740 pk onder de kap steken. Al meteen klaar voor productie, ook al blijft die zeker voor de Duitse bolide natuurlijk vrij beperkt, zijn de nieuwe Honda Civic Type R en Porsche 911 GT3 RS.

Eerste tests hebben we van de Nissan Qashqai e-Power en de Ford Grand Tourneo Connect 2.0 Ecoblue, de Kia Niro HEV en Skoda Karoq 1.5 TSI komen als detailtests en de nieuwe Opel Astra neemt het in een hybride kamp op tegen de Volkswagen Golf.

Op het circuit van Zolder proefden we van de indrukkende Ferrari Daytona SP3, op Francorchamps maakten we een heuse Track Experience met enkele M-modellen van BMW mee en in de prachtige Canadian Rockies reden we met vier generaties Audi RS 6. Daarmee zijn we bij de verjaardagen beland. Bij BMW M betrof het de 50ste en bij de Audi’s de 20ste, maar in Frankrijk ging we ook een halve eeuw Renault 5 vieren.

Nog een leuke reportage is die van onze man die tijdens de hele 24 Uur van Spa deel mocht uitmaken van het WRT-raceteam, dat was evengoed een zonder meer unieke ervaring. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 31 augustus 2022.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten