Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Exclusieve tests in de nieuwe AutoGids!

Geschreven door Alain Devos op 08-03-2022

Vanaf 9 maart 2022 ligt AutoGids 1098 in de krantenwinkel, met testverslagen van onder meer de BMW 2 Active Tourer en de Opel Astra. Maar we stellen je ook nog andere interessante modellen voor. In avant-première zelfs.

Het derde nummer van ons fusiemagazine AutoGids/AutoWereld is klaar. Met hoofdrollen voor de Opel Astra en de evengoed helemaal nieuwe BMW 2 Active Tourer. Van de Mercedes C 300 e en de Cupra Born, met respectievelijk een plug-inhybride en een volledige elektrische aandrijving, hebben we detailtests en de nieuwe Peugeot 308 neemt het op tegen de Seat Leon.

LEES OOK AutoGids 1098 als digitaal e-magazine

Heel exclusief zijn onze tests van prototypes van zowel de Toyota BZ4X als de Volkswagen ID.Buzz, alweer twee nieuwe elektrische auto’s. En bij ons bezoek aan de Ineos-fabriek in Frankrijk mochten we ook al even achter het stuur van de Grenadier zitten. Voor wie die auto nog niet kent, hij lijkt bijzonder sterk op de vorige en dus klassieke Land Rover Defender.

LEES OOK Edito Alain Devos (AG 1098)

We blikken achteruit met een retrotest van twee schitterende Lancia’s van een goede 70 jaar geleden en ook vooruit met onze voorspellingen voor het Formule 1-seizoen dat op 20 maart start in Bahrein. Ook wel interessant, al zeggen we het zelf, is ons uitgebreide occasiedossier. We lichten de markt voor tweedehandswagens helemaal door en geven potentiële kopers een heleboel tips. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 9 maart.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten