Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

KoopWijzer / Welke Renault Captur kiezen?

Geschreven door Jean-François Christiaens op

In deze rubriek proberen we u wegwijs te maken in het gamma van nieuwe modellen. Welk uitrustingsniveau biedt het meeste waar voor zijn geld? Met welke motoren is dat te combineren? En welke opties moet u aankruisen? Deze keer laten we ons licht schijnen over de Renault Captur.

Zoals wij hem aankleedden, is de Captur bijna compleet uitgerust. Weinig verrassend dus dat het onmogelijk is om aan al onze wensen te voldoen door van de basisversie Life te vertrekken. Jammer genoeg is dat ook nog altijd niet mogelijk met de uitvoering Zen, aangezien die geen recht heeft op de meer hightech snufjes. Om je Captur net zo hip en modern aan te kleden als wij heb je dus geen keuze en moet je vertrekken van de Intens of de Initiale Paris. In het eerste geval ben je voor onze wensenlijst dan nog voor 3.330 euro aan opties kwijt, in het tweede maar 1.380 euro.
Maar omdat de Initiale Paris 3.000 euro meer kost dan de Intens, ben je uiteindelijk toch 1.050 euro voordeliger af door van de Intens te vertrekken. Met als bijkomend voordeel dat die toegang geeft tot een breder motorenpalet.

In dit artikel : Renault, Renault Captur

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker