Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Rolls-Royce: verkooprecord in Q1 2021

Geschreven door Olivier Duquesne op 09-04-2021

Rolls-Royce heeft een record gevestigd, want de Spirit of Ecstasy is nog nooit zo vaak gemonteerd als in het eerste kwartaal van 2021. Er zijn in totaal 1.380 auto's verkocht, een ongeziene hoeveelheid.

De crisis is niet voor iedereen, en dat geldt duidelijk ook voor de coronacrisis. Het bewijs zit in de verkoopcijfers van Rolls-Royce. Het luxemerk heeft 1.380 auto's aan de man (of vrouw) weten te brengen tussen 1 januari en 31 maart 2021. Dat is een absoluut record voor een eerste kwartaal in de 116 jaar van het merk. Daarmee wordt het vorige record van in 2019 gebroken.

Geld is geen probleem

De verkopen zijn in elke markt gestegen, maar vooral in China, in de Verenigde Staten en in de regio Azië-Pacific (Zuid- en Oost-Azië plus Australië en Nieuw-Zeeland). Daarmee wordt ook het succes van de nieuwe Rolls-Royce Ghost en de SUV Cullinan bevestigd, terwijl de meeste klanten nog altijd kiezen voor de 'Bespoke'-behandeling om hun wagen volledig te personaliseren. Wat de prijs nog verder omhoog duwt dan de basisprijs van 314.600 voor een Ghost, het goedkoopste model in de catalogus. Zeiden we al dat de crisis niet voor iedereen is?

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten