Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Smart Brabus: nog altijd even fel

Verwachte lancering : 01-07-2016

Geschreven door Laurent Norro op 25-04-2016

De specialisten van Brabus hebben de nieuwste Smart-generatie onder handen genomen. Deze keer winnen de Smarts niet alleen pk’s.

Als je deze zomer op zoek bent naar een bommetje dat sterke sensaties garandeert, dan moet je naar de Smart-dealer. Vanaf dan start de verkoop van de Smarts met Brabus-behandeling. De Fortwo, Fortwo cabrio en Forfour staan vandaag al in de schijnwerpers op het salon van Peking en geven een eerste idee van waar de gepeperde Smart toe in staat zijn.

Duivelse look

Ook nu hoef je bij Brabus niet op discretie te rekenen. Aan de buitenkant krijgt deze generatie twee enorme uitlaten en indrukwekkende velgen (16 duim vooraan en 17 duim achteraan). Hij biedt ook de keuze tussen twee onderstellen. Alstublieft. Het interieur is dan weer uitgerust met een specifieke Brabus-versnellingspook en -handremgreep. Een panoramisch dak, klimaatregeling, verwarmde zetels en parkeer- en antibotsradars zijn standaard.

Onderhuids aantrekkelijk

De Brabus-familie mag niet alleen rekenen op twee soorten onderstellen, er is ook een pittige driecilinder turbobenzinemotor die 109 pk (170 Nm) ontwikkelt. Dat vermogen gaat naar de achterwielen via een zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Deze keuze zorgt ervoor dat de Fortwo 0 tot 100 km/u kan afleggen in 9,5 seconden. De Forfour vergt een seconde meer. Wie graag wat show geeft, zal blij zijn met de Race Start-functie van deze Smarts. Kwestie van een vliegende start te nemen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten