Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Toyota Verso: discrete update voor 2016

Geschreven door David Leclercq op 15-12-2015

Toyota’s compacte monovolume Verso krijgt voor 2016 een facelift. Hij wordt onder andere uitgerust met het Toyota Safety Sense en ook de binnenkant wordt vernieuwd.

Veel heeft de facelift voor de Verso, de compacte monovolume van Toyota, niet om het lijf: in hoofdzaak gaat het gewoon om enkele esthetische aanpassingen en een meer geoptimaliseerde uitrusting. Aan de buitenkant zien we nieuwe velgen en nieuwe kleuren; binnenin krijgt de Verso een hertekend stuur en andere bekledingen.

Veiligheidsuitrusting

Het belangrijkste is echter dat het Toyota Safety Pack standaard wordt, wat het actieve veiligheidsniveau aanzienlijk verhoogt. Dat pakket omvat namelijk het Pre-Collision Safety (PCS), het Lane Departure Alert (LDA) en de Automatic High Beam (AHB), respectievelijk een automatische noodremfunctie, een spoorassistent en automatisch grootlicht. Het multimediasysteem Toyota Touch 2 krijgt een groter (7 inch) aanraakscherm in kleur en is uitgerust met gemakkelijke software die meer functies heeft. De nieuwe Verso zal beschikbaar zijn vanaf februari 2016, met bekende motoren: de 1.6 D-4D-diesel, maar ook de 1.6 en 1.8 op benzine.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten