Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video's

Video's van de redactie / Volkswagen Tiguan : Differentiëring

Geschreven op 17-07-2016

De nieuwe Tiguan wil zich onderscheiden van het gros van de compacte SUV’s. Om de kloof te dichten met de premiumrivalen, maar ook om het pad te effenen voor VW’s toekomstige kleine SUV.

Bij VW kun je natuurlijk nog altijd niet om de Golf heen, maar tegenwoordig vormt ook de Tiguan, die we nog maar kennen sinds 2007, een rendabele pijler binnen het gamma van het Duitse merk. In totaal werden er al 2,64 miljoen exemplaren van verkocht en kunnen we spreken van een niet aflatend succes, ondanks het feit dat de jongste jaren heel wat nieuwigheden hun opwachting hebben gemaakt in dit segment, en niet van de minste. Anderzijds is er met een dergelijke visvijver aan klanten natuurlijk wel voor iedereen een stuk van de taart, en het einde is nog niet in zicht: tegen 2018 zullen er naar verwachting elk jaar 9 miljoen compacte SUV’s verkocht worden, tegenover 8 miljoen nu…

Door zowat alle rijhulpsystemen aan te bieden die het merk op dit ogenblik technisch aankan, wil Mercedes van deze auto zijn uithangbord maken. De lanceringscommunicatie is dan ook helemaal afgestemd op het benadrukken van die technologische hoogstandjes, die vooral de veiligheid en het rijcomfort ten goede moeten komen. Als de Mercedes E-Klasse al niet de ‘intelligentste’ auto is die op dit ogenblik op de markt is, dan zal hij toch heel dicht in de buurt komen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Videos

Onze video's