Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Toekomstige Volkswagen Touareg: eerste details

Verwachte lancering : 01-06-2017

Geschreven door Felix Bouland op 22-08-2016

De eerste informatie en testmules van de nieuwe Touareg geven al enkele details vrij over de toekomstige SUV van Volkswagen, die verwacht wordt voor 2017.

De nieuwe Touareg zal pas in de loop van volgend jaar in de showrooms komen te staan. Er werden echter wel al rijdende prototypes gespot door het Engelse Autocar. Volgens onze Engelse collega's leunt de ledlichtsignatuur dicht aan bij die van de Tiguan. Bovendien verwijzen bepaalde details, zoals de oplopende zijlijn van de achtervleugels en de afgeronde wielkasten, naar de T-Prime Concept GTE, die voorgesteld werd in Peking, in april. Net als die laatste zal de toekomstige Touareg zeker en vast gebruikmaken van het MLB-platform dat al voorgesteld werd op de Audi Q7 en de Bentley Bentayga. Naast de traditionele aandrijfgehelen is een hybride GTE-variant meer dan waarschijnlijk.

Luxueus interieur

Volgens onze Engelse collega's van Autocar zou Volkswagen werken aan een luxueuzer interieur. Een kwaliteit waarmee de Touareg het hoofd kan gaan bieden aan het aanbod van de concurrentie. De informatie werd momenteel nog niet bevestigd, maar de nieuwe Touareg zou voorgesteld worden op het komende salon van Genève.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten