Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video's

Video's van de redactie / Skoda Superb Combi: de copie beter dan het origineel?

Geschreven op 11-12-2015

Skoda is snel opgeklommen op de automotive ladder, want Volkswagen, dat de constructeur 25 jaar in zijn bezit heeft, krikte het niveau zodanig op dat het zichzelf in de schaduw dreigt te zetten. Kijk maar naar de nieuwe Superb (Combi), die zich opwerpt als rivaal voor de Volkswagen Passat (Variant). Ondertussen is ook dat laatste verleden tijd. De laatste lichting Skoda’s is gelijkwaardig aan wat ze bij VW hebben rondrijden en dat zowel technisch als stilistisch. Een vorm van bevrijding waar de nieuwe Superb Combi dan ook ten volle van profiteert.

Skoda is vandaag allang niet meer wat het gisteren was. Onder de vleugels van Volkswagen groeide het Tsjechische merk uit tot een serieuze Europese speler. Dat de geleverde techniek dan altijd wat achterliep op die van het moederhuis, deerde de klanten niet.

Ondertussen is ook dat laatste verleden tijd. De laatste lichting Skoda’s is gelijkwaardig aan wat ze bij VW hebben rondrijden en dat zowel technisch als stilistisch. Een vorm van bevrijding waar de nieuwe Superb Combi dan ook ten volle van profiteert.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Videos

Onze video's