Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Audi A4 poedert neus en kont bij

Verwachte lancering : 01-07-2018

Geschreven door Olivier Duquesne op 27-06-2018

Audi geeft zijn A4 en A4 Avant een facelift. De berline en break krijgen hertekende bumpers en een meer dynamisch front naargelang van de afwerking en de S Line-packs.

Zonder fundamenteel te veranderen krijgen de Audi A4 en A4 Avant deze zomer een frissere look. Het merk met de vier ringen past namelijk een zeer lichte facelift toe, die zich concentreert op de velgen, de voor- en achterbumpers en het radiatorrooster. Er komt vooral meer onderscheid tussen de verschillende uitrustingsniveaus. Zo krijgen de A4 Design en Sport luchtinlaten met een vijfhoekige vorm. Het S Line-exterieurpack biedt een andere bumper met hoekiger ontwerp en met openingen met honingraatbekleding. Het Singleframe-radiatorrooster van zijn kant krijgt 3D-lamellen. Achteraan staat het S Line-pakket synoniem voor twee grote, rechthoekige uitlaatpijpen die worden gescheiden door de diffuser.

S Line Competition

De facelift brengt ook het nieuwe pakket S Line Competition met zich mee. Dat omvat een splitter in de voorbumper, een kiezelbeschermstrip in Sélénitegrijs en, op de break, een RS-achterspoiler. Deze optionele lijn staat op 19-duimvelgen van Audi Sport en krijgt rode remklauwen, een sportonderstel en led-koplampen. In het interieur vinden we decoratie in carbon, een driespaaksstuurwiel en gedeeltelijk met leer beklede sportstoelen. Onder de motorkap valt daarentegen geen nieuws te rapen.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten