Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Fiat Panda City Cross: offroader zonder vierwielaandrijving

Geschreven door David Leclercq op 20-06-2017

Wie wel houdt van de look van de Fiat Panda 4x4 Cross maar geen nood heeft aan zijn dure vierwielaandrijving kan voortaan de Panda City Cross bestellen.

De Fiat Panda 4x4 Cross krijgt een 4x2-afgeleide die uiteraard wel de uiterlijke trekken overneemt van het model maar niet de dure en energieverslindende vierwielaandrijving. De look van de Cross spreekt namelijk sterk aan, zelfs bij mensen die geen nood hebben aan vierwielaandrijving. Daarom kwam Fiat met het idee op de proppen voor deze nep-stads-SUV, die perfect binnen de tijdsgeest past. De Cross 4x2 heeft volgens Fiat zelfs een meer stadse look omdat het de aluminiumkleurige elementen van de 4x4 in koetswerkkleur heeft gespoten. Hetzelfde geldt trouwens voor de stootstrips op de flanken. En verder heeft deze versie recht op een nieuwe koetswerkkleur, Giottoblauw.

Interieur

Het dashboard krijgt een grijze band en een matzwarte decoratie rond het instrumentenbord. Deze versie laat de keuze tussen de 1.2-benzinemotor met 69 pk en de diesel met 95 pk en biedt als voordeel dat hij liefst 4.000 euro goedkoper is dan de 4x4.

Wild

Daarnaast krijgt ook de 4x4-familie een nieuwkomer met de Wild, die wel nog vierwielaandrijving heeft maar iets goedkoper is. Hij kost 1.000 euro minder en heeft specifieke velgen en rode buitenspiegels. Hij heeft wel een uitgeklede standaarduitrusting.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten