Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden & premières / Gims 2018 – Mitsubishi Outlander PHEV: veel meer dan gewoon een facelift

Verwachte lancering : 01-10-2018

Geschreven door Laurent Norro op 06-03-2018

Mitsubishi heeft in Genève een vernieuwde Outlander PHEV onthuld die veel meer is dan een gewone facelift. De techniek van het succesmodel van de Japanners is namelijk gloednieuw. #gimsswiss #gims2018

Mitsubishi heeft zopas in Genève zijn bijgewerkte Outlander PHEV onthuld. Die is niet gewoon een beetje uiterlijk opgefrist, want onder het hertekende koetswerk en naast het verbeterde interieur vinden we een paar forse technologische evoluties. Daarmee zal de plug-in hybride SUV zijn succes in Europa en elders in de wereld ongetwijfeld bestendigen – hij kwam in 2013 op de markt en is ondertussen al 140.000 keer verkocht.

Performanter

Onder het kleedje van de Outlander PHEV zit voortaan een 2.4-benzineviercilinder die volgens de Atkinson-cyclus werkt. Die biedt volgens de constructeur meer koppel, draait soepeler en haalt een hoger algemeen rendement. Tegelijk is het vermogen van de generator met 10 procent verhoogd, net zoals dat van de achterste elektromotor. De aandrijfbatterij kan nu 15 procent meer stroom opslaan. Tot slot zijn er twee nieuwe rijmodi voor de vierwielaandrijving: Sport en Snow. Modeljaar 2019 van de Outlander PHEV komt tegen de herfst op de Europese markt.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten