Zoeken

Aston Martin Rapide S


Nieuw

De Aston Martin Rapide evolueert tot Rapide S: naast een vermogenswinst tot 558 pk onderscheidt de nieuweling zich door zijn gapende radiatorrooster en enkele onderhuidse aanpassingen.

23-01-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Aston Martin Rapide
Kenmerken Aston Martin Rapide

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Aston Martin Rapide (1)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Aston Martin Rapide (0)
Alles over Aston Martin Rapide
Alles over Aston Martin

Aston Martins vijfdeursberline heet voortaan Rapide S. Een evolutie die in de eerste plaats gevolgen heeft voor het vermogen: de 5,9 liter grote V12 ontwikkelt voortaan 558 pk in plaats van 477, een winst van zeventien procent. Ook het koppel gaat erop vooruit, van 600 naar 620 Nm. Als kers op de taart zakte de normuitstoot met 7 zeven procent. Voor de sprint van 0 naar 100 geeft Aston Martin nu 4,9 seconden op (tegenover 5,2 vroeger), en de beloofde topsnelheid bedraagt 306 km/h. Het extra vermogen maakte wel enkele onderhuidse aanpassingen noodzakelijk. Zo werd de dynamische stabiliteitscontrole opnieuw afgesteld en heeft de adaptieve schokdemping voortaan drie modi: normaal, Sport en Track.

Tegelijkertijd werd de neus van deze topklasseberline onder handen genomen, waarbij het radiatorrooster nu één geheel vormt met de bumper. Die facelift geeft deze vierzitter een agressievere look. In het interieur werd zowel de afwerking als de materiaalkeuze opgewaardeerd. Zo zijn de knoppen waarmee je de automaat bedient, nu van glas. De Rapide S wordt onthuld op het salon van Genève, in maart, waarna hij kort daarop bij de dealers moet staan. De concrete prijs is niet bekendgemaakt, maar zou in de buurt van 200.000 euro blijven schommelen.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

micromax peugeot rcz r concept mitsubishi ca-miev combo pal-v monster hennessey venom gt mokka f&m evantra sdv6 abarth punto scorpione vijfdeurs nox fcv-r tap mercedes sls amg gt gl-klasse tub salon van brussel elektrisch rijden

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


World Series by Renault


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Panama Sparco Casquette Sparco 6 mois karting


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :