Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw versturen
Je nieuw paswoord werd je per email toegestuurd.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 6.000 nieuwe wagens en 120.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Privacy

Gebruik van persoonsgegevens verzameld op de website

ProduPress verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid te waarborgen van de inlichtingen die de Internetgebruiker bezorgd heeft door formulieren op deze Website in te vullen.

De persoonsgegevens die ProduPress verzamelt, zijn noodzakelijk voor het commercieel beheer in het kader van:

  • het gebruik van de functie “Contact / Ons contacteren / Contacteren”;
  • het beheer van uw persoonlijke account (“Mijn AutoGids”)
  • het gebruik van de functie “Doorsturen aan een vriend(in)”;
  • een abonnement op de wekelijkse nieuwsbrieven;
  • inschrijving en deelname aan discussieforums.
  • inschrijving op de diverse diensten van “Mijn AutoGids”       (aanvragen voor proefritten, offertes, brochures, berekeningen van verzekeringen of financieringen, ...)

Het verplichte karakter van de gevraagde gegevens wordt aangegeven; wanneer u niets antwoordt, zal uw aanvraag niet in behandeling genomen worden.

Bestemming van de persoonsgegevens verzameld op de website

Deze inlichtingen zijn bestemd voor ProduPress en haar partners.

Persoonsgegevens verzameld op de Website kunnen gratis of tegen betaling worden overgemaakt aan derden - natuurlijke of rechtspersonen - die een contractuele band hebben met ProduPress voor commerciële doelen, indien de Internetgebruiker daar bij zijn inschrijving toestemming voor geeft.

Deze inlichtingen en gegevens worden tevens om veiligheidsredenen bewaard, om de wetgeving en reglementering terzake te respecteren.

Recht op toegang, wijziging, verzet en schrapping

Met uw toegangscode en paswoord hebt u op elk moment toegang tot uw persoonsgegevens, zodat u deze kunt wijzigen (via de rubriek “Gegevens - Wijzigen” onder “Mijn AutoGids”).
U kunt tevens vragen om gratis toegang te krijgen en eventueel de schrapping te vragen van al uw persoonlijke gegevens uit onze databank. Daarvoor volstaat het ons een schriftelijk verzoek met een kopie van uw identiteitskaart te bezorgen op het volgende adres:

ProduPress N.V.
Ter attentie van de Klantendienst
Generaal Dumonceaulaan 56
1190 Brussel (België)

In dat geval doen wij het nodige om zo snel mogelijk gevolg te geven aan uw vraag.

Hoe beschermen wij de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens?

Het nummer van de kredietkaart dat u ingeeft bij het plaatsen van een advertentie of bij het betalen van een tijdschrift of een abonnement op onze website, wordt ons via Internet gecodeerd gecommuniceerd. Wij gebruiken het online betaalsysteem Ogone e-commerce ® van Ingenico, dat beantwoordt aan de hoogste normen inzake beveiliging.

Andere persoonsgegevens ontvangen wij op een niet-beveiligde wijze. Wij hebben echter een beveiligingspolitiek opgelegd aan onze partners opdat de servers die uw persoonsgegevens opslaan, voor zover mogelijk verhinderen dat uw gegevens:

  • ongeöorloofd worden geconsulteerd of gewijzigd,
  • ongerechtmatig worden gebruikt of verspreid
  • onwettig worden vernietigd of onopzettelijk verloren gaan

Onze medewerkers die toegang hebben tot uw gegevens hebben de verplichting daar strikt vertrouwelijk mee om te gaan.

Opmerking inzake minderjarigen

Indien u minderjarig bent (leeftijd minder dan 18 jaar), mag u onze website niet gebruiken en verzoeken wij u ons uw persoonsgegevens niet mee te delen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens op de website van ProduPress is de naamloze vennootschap ProduPress die deze website beheert en waarvan de maatschappelijke zetel in België gevestigd is aan de Generaal Dumonceaulaan 56 Bus 3 te 1190 Brussel.
De Manager van de website van ProduPress is verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen over de bescherming van uw privacy. Voor alle vragen over uw persoonsgegevens kan u hem contacteren door hem een e-mail te sturen op het volgende adres: privacy@produpress.be.

Algemene inlichtingen

Wij streven er altijd naar dat het gebruik van uw persoonsgegevens strikt overeenstemt met de wetgeving van toepassing in België en in de Europese Unie, met name:

  • de Belgische Wet van 8 december 1992 (Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer), laatst gewijzigd door de wet van 11 december 1998
  • de Europese Richtlijn 95/46/CE van 24 oktober 1995 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Gelieve te noteren dat wij elke aansprakelijkheid afwijzen voor het privacybeleid van de websites waarnaar via een hyperlink wordt doorverwezen vanaf onze site.

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken