Zoeken

Cadillac Escalade


Nieuw

De nieuwe generatie van de Cadillac Escalade werd zopas voorgesteld in New York. Hij blijft trouw aan zijn opzichtige uitstraling. Onder de motorkap ligt de 6.2-V8 uit de nieuwe Corvette.

08-10-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Cadillac Escalade
Kenmerken Cadillac Escalade

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Cadillac Escalade (3)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Cadillac Escalade (4)
Alles over Cadillac Escalade
Alles over Cadillac

De Cadillac Escalade is liefst 5,2 meter lang (5,7 meter in lange wielbasis). Hij kan tot acht passagiers vervoeren in een interieur dat de vruchten plukt van een stijver koetswerk en actieve geluiddempende technologie. De kolos wordt aangedreven door een 6.2-V8 met directe injectie van 420 pk en 623 Nm die we al kennen uit de jongste Corvette. Normaalgezien drijft hij de achterwielen aan, maar vierwielaandrijving staat in de optielijst. Cadillacs adaptieve schokdemping Magnetic Ride Control is standaard.

De boordsystemen laten zich bedienen via een aanraakscherm of via stemcontrole. Het digitale instrumentenbord heeft een diameter van 12,3 duim. Het kan worden geconfigureerd volgens vier thema's. Sommige gegevens kunnen op de voorruit worden geprojecteerd. Qua entertainment kan de auto Blu-Ray dvd's afspelen op een 9-duimscherm dat in het plafond is weggeborgen. Eind 2014 komt de nieuwe Escalade in Europa op de markt.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

luxe van hool technische details gt3 r leaseplan 901 indië marc duez frendy wereldpremire bertone autotechnica showroomcalender zolder ft-bh ener-g-force 5008 a7 r&d mclaren f1 gt

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Win de auto van het jaar!


1 weekend in de Audi TTS!


Vote for your favorite!


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Panama Sparco Casquette Sparco 6 mois karting


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :