Zoeken

Volkswagen Golf GTD


Nieuw

De Volkswagen Golf GTD wordt aangedreven door een 184 pk sterke diesel die aan de Euro 6-normen voldoet. De tweeliter geeft hem dynamische prestaties (0 naar 100 km/h in 7,5 seconden) en stoot slechts 109 g/km aan CO2 uit.

21-02-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Volkswagen Golf
Kenmerken Volkswagen Golf

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Volkswagen Golf (510)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Volkswagen Golf (428)
Alles over Volkswagen Golf
Alles over Volkswagen

De krachtigste Golf diesel ooit wordt voorgesteld tijdens het salon van Genève. De GTD krijgt een 2.0 TDI met 184 pk en 380 Nm. Deze Euro 6-conforme motor is gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak en zet een Euronormverbruik neer van 4,2 l/100 km. De CO2-uitstoot bedraagt slechts 109 g/km. Met de optionele DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling en zes verhoudingen stijgt het verbruik met een halve liter. Maar de GT in zijn naam komt vooral naar voren tijdens de spurt naar 100 km/h in 7,5 seconden en de topsnelheid van 230 km/h.

De Golf GTD wordt onthuld tijdens het salon van Genève (7-17 maart 2013). Hij krijgt enkele specifieke uiterlijke details, zoals gerookte led-achterlichten, led-verlichting voor de nummerplaat, een dubbele verchroomde uitlaatmond, een diffusor, een sportophanging, sierstrips op de deurdrempels, een dakspoiler en zeventienduimvelgen met banden in de maat 225/45. In het interieur herken je hem aan zijn sportstuurwiel en aan de pedalen in roestvrijstaal. Ook de uitrusting verschilt van die van de rest van het Golf-gamma. De auto wordt op de markt gebracht tijdens het salon van Genève en zal iets meer dan 30.000 euro kosten.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

mercedes gla pub freeflow clio iv a1 sportback oslo mercedes gl première versnellingsbak bumper ecoboost ccg h-1 people slr-mclaren prius+ paus 5-reeks citroën jumpy plug-in hybrid edizione tecnica

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :