Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vrije tijd / Zelf een auto bouwen met Automation

Geschreven door Olivier Duquesne op 22-09-2014

Videogame Automation biedt autoliefhebbers de mogelijkheid om in de huid te kruipen van een autoconstructeur, zelfs van een grote. De game is nog in volle ontwikkeling.

Doorgaans beperken autogerelateerde computerspelletjes zich tot min of meer geslaagde rijsimulatoren. Automation verkent echter een ander luik van de sector: de ontwikkeling en industrialisering van een model. Het spel, dat je tegen betaling kan downloaden, biedt je de mogelijkheid om een auto te creëren, hem met telemetrie te laten testen en hem te verbeteren. Alles passeert de revue: motor, chassis, design en prestaties. Je kan trouwens kijken hoe je 'eigen' auto het doet op het testcircuit van Top Gear.

Automation werkt volgens diverse modi. In de vrije stand 'Sandbox' kan je om het even welk soort auto bouwen. Maar er zijn ook missies, waar je bepaalde technische beperkingen moet respecteren. De multiplayermodus maakt dat je je auto met die van andere spelers kan vergelijken. Later volgt een carrièremodus, die nog een trapje hoger staat. In plaats van een artisanaal autobouwer die in een garage sleutelt, word je dan een echte constructeur met fabrieken en een heel gamma aan modellen. Je moet dan niet alleen een auto ontwikkelen, maar daarbij ook nog rekening houden met de financiële kant van je industrie.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten