Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / VIDEO - BMW 3-Reeks: alles weten over de productie

Geschreven door David Leclercq op 11-10-2018

U wilt de nieuwe BMW 3-Reeks tot in detail ontdekken? En u zou ook graag de verbazingwekkende werking van een fabriek leren kennen? Blijf dan bij ons voor deze videoreeks.

De BMW 3-Reeks werd vorige week gepresenteerd op het Autosalon van Parijs 2018 en wordt nu ook vanuit elke hoek onthuld. Hij heeft ons al zijn interieur getoond, zijn connectiviteit en zijn M Performance Parts, maar nu gaat hij nog verder. De productielijnen worden geopend voor het publiek voor een kleine digitale rondleiding. De hier getoonde beelden komen uit de fabriek in München, Duitsland, waar de sedan tot leven komt.

Een stevige uitdaging

Voor BMW moet de zevende generatie de titel van ‘plezierigste’ auto terugnemen in zijn segment. Het bedrijf kweekt hoge verwachtingen voor het nieuwe model. Dat is wat de ontwikkelingsbaas, Klaus Frohlich, beweert. Hij kondigt al aan dat alle concurrenten op vlak van plezier ver achterlopen.

Geautomatiseerd

De ingewanden van een fabriek zijn altijd een grote ontdekkingsreis, vaak zijn ze grotendeels gerobotiseerd. De robots zijn inderdaad bezig met een echt ballet, tegelijkertijd elegant, maar ook verschrikkelijk intimiderend. De menselijke taken worden tegelijkertijd steeds meer verlicht. Merk in de laatste video op hoeveel zorg er wordt besteed bij het aanbrengen van simpele logo’s. Een hele kunst…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten