Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Chevrolet Centennial Edition Corvette

Geschreven door Olivier Duquesne op 08-04-2011

Ter gelegenheid van zijn honderdste verjaardag brengt Chevrolet het Centennial Edition-pack uit voor het hele Corvette-gamma. De auto's zijn herkenbaar aan hun zwarte kleur en 100-logo's.

Deze zomer brengt Chevrolet het pakket Centennial Edition op de markt voor de Corvette (met inbegrip van de Grand Sport, de ZR1 en de Z06) ter gelegenheid van zijn honderdste verjaardag. Het pakket bestaat zo goed als alleen uit uiterlijke opsmuk, met een zwart koetswerk (Carbon Flash Metallic), zwarte lichtmetalen velgen (18 tot 20 duim) en rode remzadels.

Een Centennial-logo met daarop het gezicht van Louis Chevrolet in racekleding verwijst naar de autosport. Dit logo is te vinden op de dakstijlen, het stuurwiel, de wielmoeren en de hoofdsteunen. Zelfs het Corvette-logo is speciaal herwerkt, met in de plaats van de lelie het getal 100, dat verwijst naar de leeftijd van het merk, dat is gesticht in 1911. In het interieur contrasteren rode stiknaden met zwart leer. Over het stuur en de stoelen is een microvezelstof getrokken.

Een exemplaar van de Corvette Z06 Centennial Edition wordt op 9 april geveild. Hij is erg bijzonder omdat hij chassisnummer 00100 draagt en omdat hij de honderste Corvette is van de jongste jaargang. De verkoop gebeurt in West Palm Beach in Florida. De opbrengst gaan naar een kinderkankerfonds, de Austin Hatcher Foundation for Pediatric Cancer.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten