Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Lexus NX

Geschreven door Olivier Duquesne op 11-04-2014

Eind april onthult Lexus op het salon van Peking de NX. Die compacte SUV komt tegen eind dit jaar naar de Europese markt. In China wordt hij verkocht met een 2.0-turbomotor, maar er komt ook een hybride versie.

In de herfst van dit jaar verwelkomt het Lexus-gamma een nieuwkomer: de NX. Die compacte SUV, die eerder al werd aangekondigd via de conceptcar LF-NX, wordt uiteraard als hybride NX 300h aangeboden met 223 pk. Op het salon van Peking, waar hij wordt onthuld, staat hij echter ook met traditionele benzinemotoren. Zo is er een NX 200 met een atmosferische viercilinder en een NX 200t met turbo, wat een première is voor een Lexus. Maar het is nog niet duidelijk welke van die krachtbronnen ook in Europa zullen worden aangboden.

Met beide klassieke motoren laat Lexus de keuze tussen voor- of vierwielaandrijving. Qua uitrusting kan de NX onder meer worden besteld met een 360°-camerasysteem, een head-updisplay, een waarschuwing voor kruisend verkeer bij het achteruitrijden en een draadloos herlaadsysteem voor gsm's.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten