Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Range Rover SVAutobiography, met 550 pk

Geschreven door Olivier Duquesne op 30-03-2015

Het Range Rover-gamma krijgt een nieuwe topversie met lange wielbasis, de SVAutobiography. Hij is verkrijgbaar met een tweekleurig koetswerk en een V8 met 550 pk.

Land Rover onthult in New York (3-12 april) een nieuwe topversie van de Range Rover met de naam SVAutobiography. Het uitrustingsniveau is verkrijgbaar op alle motoren met lange wielbasis (met inbegrip van de Hybrid), maar is de enige binnen het Range-gamma die kan worden geleverd met een 550 pk en 680 Nm sterke variant van de 5.0-V8. Deze topmotor is net zoals alle andere krachtbronnen binnen het gamma gekoppeld aan een achttrapsautomaat. De volledig aluminium V8 is afgeleid van het sporthart van de Range Rover Sport SVR en levert 40 pk en 55 Nm meer dan in de standaard Range Rover met compressor-V8.

Uiterlijk is de SVAutobiography te herkennen aan zijn specifieke radiatorrooster en aan zijn aparte interieursfeer. Zo zijn alle draaiknoppen gefreesd uit massief aluminium. Achterin word je verwend in een klassevolle sfeer. In de optielijst staan tweekleurige koetswerken, wat nieuw is voor de Range Rover. De SVAutobiography heeft ook recht op andere 22-duimvelgen met daarrond Dunlops QuattroMaxx. Een stijlvol accessoire zijn de klapstoeltjes in de koffer die naar buiten plooien op het onderste luik van de kofferklep voor bij evenementen.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten