Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Renault Clio RS Ange et Démon

Geschreven door Olivier Duquesne op 03-10-2011

In 2012 lanceert Renault de beperkte reeks Clio RS Ange & Démon. Die krijgt een matte lak gecombineerd met een zwartglanzend dak. Hij heeft ook een ingebouwd telemetriesysteem, zoals een racewagen.

De Renault Clio RS Ange & Démon is een beperkte reeks op basis van de Clio RS met Cup-chassis. In zijn kleurencatalogus staat onder andere de matgrijze lak Hologramme, die enkel op deze variant verkrijgbaar is. De sportieveling onderscheidt zich verder door zijn glanzend zwarte dak en spoiler. Om zijn 'demonische' kant te benadrukken, staat hij op zwarte Interlagos-achttienduimvelgen, die we eerder al zagen op de Mégane R26.R. Die zijn geschoeid met Bridgestones RE 050A. Achter de wielen zijn rode Brembo-remklauwen zichtbaar.

De Recaro-kuipstoeltjes in het interieur zijn bekleed met leer, wat nog niet eerder het geval was in de Clio RS. Ook de specifieke versnellingspookknop is uniek voor de 201 pk sterke berline. Toch biedt de beperkte reeks (60 van de 666 geplande exemplaren gaan naar de Belgisch-Luxemburgse markt) ook heel wat comfort, met een keyless go, een radio met Bluetooth en automatische airco. Verder heeft hij recht op de RS Monitor, een ingebouwd telemetriesysteem. De Clio RS Ange & Démon wordt vanaf januari 2012 aangeboden voor 26.400 euro.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten