Zoeken

Jaguar XFR-S


Nieuw

Jaguar gaat met zijn superberline XFR een stap verder: de XFR-S, die werd onthuld in Los Angeles, heeft 40 pk extra en zijn elektronische snelheidsbegrenzer gaat van 250 naar 300 km/h.

28-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Jaguar XF
Kenmerken Jaguar XF

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Jaguar XF (39)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Jaguar XF (69)
Alles over Jaguar XF
Alles over Jaguar

De Jaguar XFR-S is afgeleid van de XFR en levert liefst 550 pk. Zijn 5.0-V8 met compressor pompt er een koppel uit van 680 Nm, 55 Nm meer dan de XFR. Al die energie wordt doorgegeven aan een achttrapsautomaat. De stijl van de Brit is aangepast aan het extra vermogen. Zijn grote luchtinlaten, opvallende diffusor achteraan, de spoilerlip onder de neus en, vooral, de enorme kofferspoiler verminderen bovendien de opwaartse druk. Jaguar spreekt van een verbetering van 68 procent op dat vlak. Ook de ophanging van de XFR-S is aangepast, net zoals de stabiliteitscontrole en het actieve achterdifferentieel. De supersportieve berline sprint naar 100 km/h in 4,6 seconden en haalt een begrensde topsnelheid van 300 km/h. Er worden slechts 500 exemplaren van gebouwd.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

occasion mini cooper john cooper works gp onderzoek porsche 911 turbo cabriolet optie opel meriva intelligent drive mercedes e-klasse oldtimer middenklasser achterbank clean week monocoque porsche panamera turbo s b4 israel 207 cc saab hope kilometertaks

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Rallye Aïcha des Gazelles


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :