Zoeken

Jaguar XFR-S


Nieuw

Jaguar gaat met zijn superberline XFR een stap verder: de XFR-S, die werd onthuld in Los Angeles, heeft 40 pk extra en zijn elektronische snelheidsbegrenzer gaat van 250 naar 300 km/h.

28-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Jaguar XF
Kenmerken Jaguar XF

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Jaguar XF (38)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Jaguar XF (83)
Alles over Jaguar XF
Alles over Jaguar

De Jaguar XFR-S is afgeleid van de XFR en levert liefst 550 pk. Zijn 5.0-V8 met compressor pompt er een koppel uit van 680 Nm, 55 Nm meer dan de XFR. Al die energie wordt doorgegeven aan een achttrapsautomaat. De stijl van de Brit is aangepast aan het extra vermogen. Zijn grote luchtinlaten, opvallende diffusor achteraan, de spoilerlip onder de neus en, vooral, de enorme kofferspoiler verminderen bovendien de opwaartse druk. Jaguar spreekt van een verbetering van 68 procent op dat vlak. Ook de ophanging van de XFR-S is aangepast, net zoals de stabiliteitscontrole en het actieve achterdifferentieel. De supersportieve berline sprint naar 100 km/h in 4,6 seconden en haalt een begrensde topsnelheid van 300 km/h. Er worden slechts 500 exemplaren van gebouwd.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

fiesta goodwood dokker autoform e-hdi wtcc c-klasse;video stock jtdm opel insignia ft86 monster inoue leon lm002 tdi pgo slk-klasse 1911 foto

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :