Zoeken

KTM X-Bow GT


Nieuw

De nieuwe GT-versie van de KTM X-Bow heeft een voorruit, zodat je niet langer een helm hoeft te dragen en minder last hebt van turbulentie. Er is ook een afdekkap voor de regen verkrijgbaar.

06-03-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen KTM X-Bow
Kenmerken KTM X-Bow

Reviews & tests

Advies van de gebruikers KTM X-Bow (0)
» Geef uw mening

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands KTM X-Bow (0)
Alles over KTM X-Bow
Alles over KTM

De GT is een variant van de KTM X-Bow die wat meer zorg draagt voor zijn twee inzittenden. Hij is namelijk voorzien van een verwarmbare voorruit met ruitenwisser, zijruiten die dienst doen als deuren, en een deflector tussen de stoelen. Bovendien heeft hij een ventilatie- en verwarmingssysteem. De motor is nog altijd de 2.0 TFSI uit de VW-stal, hier 285 pk sterk. De X-Bow GT sprint in 4,1 seconden naar 100 en heeft een top van 231 km/h.

Dankzij het windscherm voor hun neus hoeven de inzittenden niet langer een helm te dragen. Tijdens noodweer kunnen ze ook rekenen op de optionele afdekkap, waarmee je echter niet sneller mag rijden dan 130 km/h. Nog als optie is een opbergkoffer voor de koffer verkrijgbaar waarin je kleine spullen kwijt kunt.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

crosshiker courier grand voyager volkswagen crossblue concept xsara 12 uren 24h verenigde staten wegmarkering ied porsche palais 5 tsunami sao paulo tweedehands herstelling sp01 fiat 500 febelauto alles loopt gesmeerd

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :