Zoeken

Mini krijgt twee nieuwe versies


Nieuw

Het aanbod van de nieuwe Mini wordt aangevuld met twee nieuwe varianten: de One First, met een 1.2-benzinemotor van 75 pk, en de Cooper SD, met een diesel van 170 pk.

17-06-2014

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Mini Mini
Kenmerken Mini Mini

Reviews & test

Advies van de gebruikers Mini Mini (131)

Annbod & merk

Zoekertjes tweedehands Mini Mini (118)
Alles over Mini Mini
Alles over Mini

De Mini One First wordt de instapversie van de nieuwe generatie van de kleine Brit. De 1.2-turbodriecilinder, een toegeknepen variant van de motor uit de One, levert 75 pk. Daarmee sprint hij naar 100 km/h in 12,8 seconden. Afhankelijk van de gekozen bandenmaat stoot hij 117 tot 122 g/km aan CO2 uit. Aan het andere uiterste van het gamma verschijnt een nieuwe topdiesel. De Cooper SD (op de foto's) heeft een 2.0-viercilinder in de neus met 170 pk en 360 Nm. De 0 naar 100 km/h wordt in 7,3 seconden afgelegd en de optionele zestrapsautomaat knabbelt daar nog een tiende van een seconde af. Toch kan hij een laag normverbruik neerzetten van respectievelijk 4,0 en 4,1 l/100 km voor de manuele en de automatische versie, wat een CO2-uitstoot van 106 tot 110 g/km oplevert.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

fit rs7 film i-road audi a1 sportback dekra colt car pass cx5 shooting brake paris hiperstrut berlinetta ferdinand alexander porsche seat mii dodge viper fijnstof laurens van den acker antwerpen xchange

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :