Zoeken

Nissan Juke Nismo


Nieuw

Nissan stelt op het autosalon van Brussel (11 tot 20 januari 2013) de Juke Nismo voor aan het publiek. Deze extra krachtige versie van de mini-SUV is de eerste telg van een heel Nismo-gamma.

23-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Nissan Juke
Kenmerken Nissan Juke

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Nissan Juke (19)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Nissan Juke (24)
Alles over Nissan Juke
Alles over Nissan

De Nissan Juke Nismo wordt aangedreven door een 1.6-turbomotor met directe injectie die 200 pk en 250 Nm levert. Hij is rechtstreeks afgeleid van de opvallende racewagen Deltawing. Hij wordt ofwel gekoppeld aan een manuele zesbak in de voorwielaangedreven Juke, maar in combinatie met vierwielaandrijving komt de kracht via een CVT-automaat door. Het koppel wordt dan bovendien op een vectoriële manier tussen de achterwielen verdeeld, zoals in de BMW X6. De 2WD sprint naar 100 km/h in 7,8 seconden, de 4x4 heeft daar 8,2 seconden voor nodig. De Juke Nismo krijgt een sportieve aankleding, met een specifiek radiatorrooster, een kofferspoiler en achttienduimvelgen. In het interieur zijn kuipstoelen gemonteerd.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

corvette c6 prijs eco pro optima kinderen volvo xc60 mp4 vredestein ultrac vorti zelfstandig 308 n.m. hybride continental flying spur uitgebreid rijbereik zijderoute veronacar 530i twinz seat ibiza cupra verellen c.crosser

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :