Zoeken

Renault Kangoo


Nieuw

De Renault Kangoo heeft voor het salon van Genève enkele retouches gekregen. De bestelbreak pakt voortaan uit met een hertekende neus en een nieuw dashboard. Er komt ook een stoerdere versie, de Extrem.

01-03-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Renault Kangoo
Kenmerken Renault Kangoo

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Renault Kangoo (40)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Renault Kangoo (37)
Alles over Renault Kangoo
Alles over Renault

De Renault Kangoo krijgt een neus die beter aansluit bij de nieuwe vormentaal van het merk. De buitenspiegels en de achterlichten werden eveneens herwerkt. Ook het interieur ondergaat een facelift, met een anders aangeklede console en het stuur van de Scénic. Op uitrustingsvlak erft de bestelbreak het multimediasysteem met geïntegreerde TomTom-navigatie R-Link van de Clio.

De elektronische stabiliteitscontrole werd opnieuw gekalibreerd. Ze wordt gekoppeld aan een wegrijhulp op hellingen en aan de tractiecontrole 'Extended Grip', die inwerkt op de voorwielen bij moeilijke omstandigheden. Daarnaast lanceert Renault ook een stoerdere versie, de Extrem. Die krijgt een tweekleurige bumper, donkere achterruiten, vijtienduimvelgen en dakrails.

De 1.5 dCi-dieselmotoren met 90 en 110 pk blijven op het programma staan. Bij de benzinemotoren doet de Kangoo nog altijd een beroep op de 1.6, hoewel die in 2014 vervangen zal worden door de drukgevoede 1.2 TCe 115. De Renault Grand Kangoo krijgt dezelfde evoluties, maar is niet beschikbaar in de Extrem-livrei. De hertekende Kangoo wordt gepresenteerd in Genève (7-17 maart) en staat vanaf dan bij de dealers.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

550i terios lamborghini aventador kia cross gt dacia byd e-wolf controle chassis bombardier g350 gouden struuwiel california c-elysée isofix donkervoort d8 gto audi fleet shuttle quattro brz ford f-150 bipper tepee

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :