Zoeken

Smart Forjeremy


Nieuw

Smart brengt een tot 200 exemplaren beperkte reeks uit van de conceptcar die door Jeremy Scott werd ontworpen. De Smart Forjeremy is in de eerste plaats een rijdend kunstwerk.

20-06-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Smart Fortwo
Kenmerken Smart Fortwo

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Smart Fortwo (30)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Smart Fortwo (20)
Alles over Smart Fortwo
Alles over Smart

Jeremy Scott, die bekend is om de excentrieke podiumoutfits die hij bedenkt voor supersterren zoals Rihanna en Madonna, heeft een hele tijd geleden een Smart Fortwo op zijn eigen, gekke manier aangekleed voor het salon va Los Angeles. De constructeur heeft het prototype herwerkt om het productiegeschikt te maken. Van deze Smart Forjeremy zullen echter wel maar 200 exemplaren worden gebouwd, waarvan er eentje naar België gaat. Het hele interieur is met wit leer bekleed. De klant heeft de keuze tussen een elektrische versie met 55 kW (75 pk) of een variant met de motor van de Fortwo Brabus, een driecilinder met 102 pk. De velgen zijn naar keuze 16 of 17 duim groot. Het prijskaartje: vanaf 33.000 euro.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

audi tt ultra quattro nissan resonance terlaemen ultra peugeot 208 gti jaguar xf sportbrake roadster a1 sportback s-limited wegenhulp schnitzer f 430 overtreder et nubira akka autoform stand fury road renault kwid

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :