Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Aston Martin Cygnet & Colette

Geschreven door Olivier Duquesne op 24-06-2011

Aston Martin is in zee gegaan met het modehuis Colette uit Parijs om een speciale versie te maken van de Cygnet. De luxekloon van de Toyota iQ is uitgevoerd in blauw en zilver en kreeg een bruin interieur.

Slechts 14 Aston Martins Cygnet zullen worden geleverd in de kleuren van het Parijse huis Colette, dat actief is in de wereld van de mode, parfum, design en magazines. De 3+1-zitter is getooid met een zilveren lak (Lightning Silver) en blauwe accenten, zoals het logo van het prestigieuze merk Colette, dat in de Parijse Rue Saint-Honoré is gevestigd. De azuurblauwe kleur is terug te vinden op de buitenspiegelkappen, de velgen, het radiatorrooster en op de motorkap. En naast de Cygent-typenaam op de kofferklep is de kenmerkende Colette-handtekening te vinden.

In het interieur komt de luxetoets van de stoelbekleding in donkerbruin leer (Bitter Chocolate), dat is geïnspireerd op de mascotte van Colette, een bruine labrador. De zonnekleppen zijn met alcantara overtrokken. Op de achterbank zijn twee handgenaaide blauwe kussens te vinden als knipoog naar de blauwe accenten op het koetswerk. De deurklinken zijn in inox uitgevoerd. De veertien klanten die de opvallende auto kopen, krijgen er een op maat gemaakte sleutelhanger bij in massief aluminium, met blauwe geëmailleerde letters. Een laatste detail is dat het navigatiescherm Cygnet & Colette weergeeft bij het starten. Al die kleine pleziertjes kosten ei zo na 50.000 euro...

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten