Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Toont Porsche hier de elektrische 717?

Geschreven door David Leclercq op 23-06-2015

Porsche krijgt maar niet genoeg van zijn overwinning in de zege tijdens de 24 uren van Le Mans 2015, deze keer door te plagen met een mysterieus model naast de zegevierende 919. Mogelijk gaat het om de 717.

Porsche is duidelijk van plan om zijn overwinning tijdens de voorbije 24 Uren van Le Mans commercieel uit te buiten. In verschillende advertenties zien we de winnende 919 Hybrid poseren naast respectievelijk een 917, een 918 Spyder en ten slotte een model onder een sluier, met als boodschap 'Future'. Maar welke auto heeft Porsche hier verborgen? Volgens het Duitse magazine Autobild is er geen twijfel mogelijk: volgens hen gaat het niet om een facelift van een bestaand model, maar met stellige zekerheid over de toekomstige 717.

Zuiver elektrisch

Volgens Autobild wordt die 717 een volledig elektrische auto, bedoeld om de Tesla Model S van repliek te dienen. Het autoblad heeft het over een elektromotor van een slordige 500 pk en een rijbereik tot 500 kilometer. Beweringen die op dit ogenblik moeilijk te staven zijn, zeker omdat die 717 er pas ten vroegste in 2018 komt. Wij vragen ons trouwens af of de auto onder het doek niet eerder de volgende 911 Hybrid is, waarvan Franck-Stefan Walliser, chef motorsport bij Porsche, onlangs de komst bevestigde.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten