Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Evenementen / Schrijf je in voor de AutoGids Test Drive Days 2023

Tijdens de Test Drive Days van 18 tot 21 oktober 2023 biedt AutoGids je de gelegenheid om een heleboel nieuwe wagens te testen en je ervaringen uit te wisselen met de specialisten van onze redactie. En dat volledig gratis!

Je krijgt de kans om met verschillende recent op de markt gebrachte modellen te rijden en met elkaar te vergelijken. Tijdens de Test Drive Days van AutoGids ben jij de testrijder. Onze journalisten zullen aanwezig zijn om je extra informatie te verstrekken en om al je vragen te beantwoorden. 

De AutoGids Test Drive Days vinden plaats van 18 tot 21 oktober 2023 in het Woluwe Shopping Center en zijn gratis, al moet je je wel eerst inschrijven. De deelnemende merken zijn Ford, Hyundai, Kia, Maxus, MG, Nissan en Skoda, die hun hybride en elektrische modellen afvaardigen.

Bovenop de testritten met de nieuwe modellen vind je ook verschillende stands op de Test Drive Days 2023. Zo kan je je kennis over de elektrische auto op een ludieke manier testen en in debat gaan met onze journalisten. Er worden ook interessante formules voor de magazines van AutoGids aangeboden en er zijn een heleboel prijzen te winnen.

Wil je zeker zijn van een plekje en de wagens testen die je wil, dan schrijf je je best in. Al kan je ook de dag zelf beslissen en komen kijken. De Test Drive Days zijn hoe dan ook gratis.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten