Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Miles / Tien toppers op Watches and Wonders Geneva 2022

Geschreven door Miles Magazine op 28-03-2022

Miles presenteert 10 toppers van Watches and Wonders 2022, de hoogmis van de horlogerie in Genève, die na twee jaar coronacrisis en andere problemen in de sector weer kon plaatsvinden.

De hoogmis voor de horlogerie in Genève, die na twee jaar covidcrisis en andere problemen in de sector weer kon plaatsvinden, is net afgelopen. Miles presenteert in het komende nummer, dat op 4 mei 2022 verschijnt, de grote uurwerktrends, met primeurs. Wij tonen hier alvast een voorproefje: 10 toppers uit de avant-premières die aan onze redactie zijn gepresenteerd.

1. Audemars Piguet

Audemars Piguet komt met een nieuwe generatie Royal Oak ‘Jumbo’: een extra platte skeleton ter ere van de 50e verjaardag van het door Gerald Genta ontworpen model.

Watches and Wonders 2022

2. Breguet

Met een nieuw Hora Mundi-model in de Marinecollectie maakt Breguet het mogelijk om met één klik een tijdreis te maken vanuit de lokale tijd van de plaats waar je bent, naar de tijd bij jou thuis.

Watches and Wonders 2022

3. Breitling

Breitling en Triumph-motors zijn een partnership aangegaan om samen een Speed Twin-motor en een Top Time-horloge uit te brengen. Ze hebben hun inspiratie gehaald bij de caféracers uit de zestiger jaren.

Watches and Wonders 2022

4. Chopard

Met de Alpine Eagle tekent Chopard voor een chic-sportieve en elegante collectie. Ditmaal met een zwevende tourbillon in een kast gemaakt van Lucent Steel A223, een legering met een opvallende glans.

Watches and Wonders 2022

5. Girard-Perregaux

Dit kwartshorloge uit 1976 van Girard-Perregaux werd Casquette (pet) genoemd. Het horloge maakt een comeback onder de naam Casquette 2.0 in keramiek en titanium.

Watches and Wonders 2022

6. Hamilton

Dit horloge, dat Hamilton bij de lancering in 1970 de naam Pulsar meegaf, was het eerste horloge met digitale tijdsweergave. Er komt een heruitgave van staal (zwart PVD) onder de naam Hamilton PSR.

Watches and Wonders 2022

7. Jaeger-LeCoultre

Vallende sterren zijn kortstondig en onvoorspelbaar. Jaeger-LeCoultre komt met een uurwerk dat terloops een vallende ster tevoorschijn laat komen in dit model Rendez-Vous.

Watches and Wonders 2022

8. Rado

Deze Captain Cook High-Tech Ceramic Diver van Rado bewijst dat het merk zijn plaats tussen de ISO 6425 gecertificeerde duikhorloges met recht verdient.

Watches and Wonders 2022

9. Seiko

De Presage Sharp Edged-modellen van Seiko zijn voorzien van een nieuwe kast en een nieuw uurwerk. Het blauw van het scherm van de GMT-editie verwijst naar het blauw dat de Ukiyo-e-kunstenaars gebruikten voor de uitbeelding van de Mont Fuji in de zomer.

Watches and Wonders 2022

10. Oris

Oris is een onafhankelijk Zwitsers merk dat alleen mechanische horloges maakt. Deze Propilot x Calibre 400 van titanium is voorzien van een handgemaakt uurwerk.

Watches and Wonders 2022

 

Het Gentleman Driver's Magazine van AutoGids

Facebook: @theMilesmagazine / Instagram: @miles_magazine

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten